• DOLAR 32.599
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2509.766
  • ...
Memur-Sen`den Kutlu Doğum etkinliğine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Mart ayının son haftasından bu yana Türkiye genelinde, Resulullah`ın nurlu veladetini çeşitli etkinliklerle kutlayan Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Pazar günü Batman`da düzenleyeceği kutlu doğum etkinliğine Batman`daki STK`lardan destek geldi. Memur-Sen Batman Şube Başkanı M.Şafi Özperk, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü düzenlenecek olan kutlu doğum etkinliğine tüm üyeleriyle birlikte destek vereceklerini ifade etti.
 
Son yıllarda ülkenin dört bir köşesine bütün İslami cemiyet, cemaat ve STK`ların büyük bir coşkuyla kutladığı kutlu doğum etkinliklerinin kendilerini sevindirdiğini belirten Özperk, bu etkinliklerin ailelerinin, gençlerinin ve çocuklarının Peygamberimizi tanımada, Peygamberimizi örnek almada ve O`nun ahlakını özümsemede büyük bir katkısı ve faydası olduğunu söyledi.
 
Özperk, Memur-Sen ailesi olarak tüm duyarlı halkı ve bütün mütedeyyin ailelerin, kutlu doğum etkinliklerinin her türlüsüne çocuklarıyla beraber katılmalarının büyük bir sevap, fayda ve yarar getireceğine inandıklarını ifade etti. Özperk, sözlerine şunları ekledi: "Bu hafta sonu Batman`da yapılacak olan, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen ve tabiri caizse bir final niteliğinde olan kutlu doğum etkinliğine Batmanlı halkın çocuklarıyla birlikte özellikle gençleriyle katılmalarını canı gönülden istiyoruz. Buradan çağrıda bulunuyoruz; gençlerimizin heba olmaması, kendi kültür ve medeniyetlerinden kopmaması, dini inançlarından uzaklaşmaması, yanlış kişilerce fitneye sebep olmaması, alkol ve haram şeylere girmemeleri için bu tür etkinliklere teşvik edilmesini elzem olarak görüyoruz."
 
Tüm halkın kutlu doğum haftasını tebrik eden Özperk, "Batman halkını aileleriyle beraber Pazar günü etkinlikte Peygamberi (sav) anmaya, anlamaya ve O`na salâvat getirmeye davet ediyoruz. Biz, Batman Memur-Sen Konfederasyonu olarak ve bu Konfederasyona bağlı sendikalar olarak ilimizde yapılan ve yapılacak olan bütün kutlu doğum etkinliklerine ailemiz ile beraber katılmaya dikkat ediyoruz ve ehemmiyet gösteriyoruz. Bizler de ailelerimiz ve üyelerimiz ile birlikte aynı coşkuyla Pazar günü yapılacak olan kutu doğum etkinliğine katılacağız" dedi.
(M.Fatih Akgül - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir