• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İŞKUR'un tanıtım otobüsünün 5'ci durağı Cizre oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Avrupa Birliği ve Türkiye'nin ortak finansmanı ile yürütülen "Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu" kapsamındaki Türkiye İş Kurumu'nun tanıtım otobüsünün 5'ci durağı Cizre oldu.

Cizre Lisesi önünde duraklayan otobüsteki uzmanlar tarafından vatandaşlara İŞKUR'un faaliyetleri ve istihdam konusunda bilgiler verildi. Yüzlerce Cizreli otobüsün bulunduğu yere gelerek iş arama kaydını yaptı.

Türkiye İş Kurumu Şırnak İl Müdürü Lezgin Özmen, İŞKUR Ağ Geliştirme ve İletişim Uzmanı Bülent Kılınç ve uzmanlar yer aldı. Kılınç yaptığı açıklamada, gezici tanıtım otobüsünün 5'inci durağı Cizre oldu. Toplam 22 ilde hizmet vereceğiz. Bugün Cizredeyiz yarın Şırnak merkeze gececeğiz inşallah" dedi.

Kılınç son olarak, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta yaklaşık 6 bin vatandaşla yüz yüze görüşme hedefleri olduğunu söyledi.

 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 22 ili ziyaret edecek ve her ilde ikişer gün kalacak şekilde tasarlanmış "İŞKUR Kampanya Otobüsü", Cizre'de bir gün kaldıktan sonra Şırnak merkeze geçti.

 

Otobüste görevli İŞKUR tanıtım görevlileri, iki gün boyunca bir dizi görüşmelerde bulunacak. (Abit Dündar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir