• DOLAR 32.562
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2491.739
  • ...
Cezaevinde hafız oldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş'ta cezaevine düşen genç, hafız oldu. Girdiği cezaevinde hafızlığa başlayıp tamamlayan genç, dersini aldığını belirterek sevincini ve düşüncelerini paylaştı.

 

Kahramanmaraş’ta bir suçtan dolayı cezaevine düşen hükümlü Veysel Bakır'ın hayatı, manevi rehberlik projesi ile değişti. Kur’an-ı Kerim ile tanışan Bakır, önce okumayı öğrendi, daha sonra ezberleyerek hafız oldu. Hafızlığını tamamlayan hükümlü Veysel Bakır, Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenen icazet merasiminde hafızlık cübbesini giydi.

"RABBİM BURAYA BİR DAHA DÜŞÜRMESİN İNŞALLAH"

Hafızlığın önemini üzerinde duran Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin, cezaevlerinde bu tür faaliyetlerin yapılmasının önemli olduğunu belirtti. Son olarak kürsüye gelen hükümlü hafız Veysel Bakır, “Burası bizim için engel değil, hiç kimsenin burada kalıcı bir tarafı yok, 10 sene yatan da 1 sene yatan da en sonunda çıkacaktır. Önemli olan buradan çıktıktan sonra bir daha buraya dönmemektir. Ben bu dersi almış birisi olarak konuşuyorum, Rabbim bir daha ne beni ne de cümlemizi bir daha buralara düşürmesin İnşallah." dedi.

ANNESİ GURUR DUYUYOR

Hafızlığını tamamlayan hükümlü yakının annesi de oğlu ile gurur duyduğunu söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir