• DOLAR 32.598
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2509.459
  • ...
İletişim Başkanlığı CİMER üzerinden "Yönetime Katıl" uygulaması başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 'Yönetime Katıl' uygulamasıyla vatandaşlar CİMER üzerinden gündemdeki icraat ve politikalara yönelik duyurulan başlıklar hakkında görüş ve önerilerini iletebilecek.

"Yönetime Katıl" uygulamasına www.cimer.gov.tr adresinden ulaşılabilecek ve vatandaşın görüşüne sunulacak başlıklar ülke gündemine göre değişiklik göstererek, güncel tutulacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, yeni uygulamaya ilişkin yaptığı açıklamada, CİMER’in dünya genelinde öncü elektronik başvuru alma sistemler arasında olduğunu belirtti.

Vatandaşlar tarafından 2020 yılında CİMER’e yaklaşık 6 milyon adet başvuru yapıldığını aktaran Altun, bu dönemde yapılan başvuruların içeriklerinin en önemli bölümünü Türkiye’yi ve tüm dünyayı etkisi altına alan salgının oluşturduğunu söyledi.

Altun, CİMER’e yapılan bütün başvuruların kayıt altına alınarak başvuru konusu ile ilgili yetkili kamu kurumuna iletildiğini ve cevaplandığını kaydetti.

Altun, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak sistemin herhangi bir kesintiye sebebiyet vermeden 7/24 çalışmasını temin etmeyi, yapılan bütün başvuruları analiz ederek toplumun anbean nabzını ölçmeyi ve stratejik iletişim araçlarından istifade ederek oluşturulacak kamu politikalarına kaynaklık etmesini sağlamayı amaçlıyoruz." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir