• DOLAR 32.37
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Meteoroloji'den yağış uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji'nin uyarı haritasına göre; Adana, Antalya, Mersin ve Konya için turuncu kodlu uyarı verildi. Artvin, Giresun, Isparta, Kastamonu, Kahramanmaraş, Ordu, Samsun, Trabzon, Karaman, Osmaniye, Burdur, Hatay, Niğde, Rize, Sinop, Zonguldak, Bartın ve Düzce için de sarı kodlu uyarı verildi.

Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek. Rüzgârın; Kuzey Ege, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ve Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Sinop, Samsun, Tokat ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir