• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sonrasında bu kez indirim geliyor. Hali hazırda benzinin litre fiyatı 9 liraya yaklaşırken benzin fiyatları için indirim beklentisi oluştu. Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 30 kuruş civarında indirim beklenildiği öğrenildi.

BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM GELİYOR!

Son aylarda akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamlar vatandaşın adeta belini büktü. Akaryakıt fiyatlarında EŞEL mobil sistemi gereği devletin karşıladığı ÖTV alanı da kalmayınca zamlar pompa satış fiyatlarında yansıdı.

BENZİNE İNDİRİM TUTARI!

Zamların ardından bu kez benzin fiyatları için indirim gelecek. Akaryakıt sektörü indirim tutarı için kesin bir rakam vermese de sektörde veriler üzerinden konuşulan indirim miktarı 30 kuruş olarak ilan ediliyor. Benzinin litre fiyatına indirim miktarı üst makamlar tarafından verilecek kararla netlik kazanmış olacak.

Motorin fiyatları ve LPG otogaz fiyatları için ise henüz yeni bir fiyat değişikliği beklenmiyor. Benzinin litre fiyatı İstanbul’da 8,40 TL, Ankara’da benzin fiyatı 8,48 TL, İzmir’de benzinin litre fiyatı 8,50, Adıyaman’da 8,59 TL, Antalya’da benzin fiyatı 8,62 TL’den satılıyor.