• DOLAR 32.352
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2310.121
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 01 Temmuz Cuma Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber başlıkları şöyle;
Batman Hâkimiyet; `Emekliler Örgütlenmelidir`

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Fikri Çelik, Emeklilerin örgütlenmesi gerektiğini belirterek "örgütsüz güç, güç olmamaktadır. Onun için emeklimizin kendi çıkarlarına sahip çıkması için mutlaka örgütlenmelidirler." dedi.
`MÜSİAD`dan İran`a Çıkarma`
MÜSİAD yaklaşık 25 işadamı ile İran`ın Tebriz kentinde düzenlenen Doğu Azerbaycan 3. Uluslararası "Yatırım Fırsatları" forumu programına çıkarma yaptı.
Medya Gazetesi; "Eğitim-Sen Eski Şube Başkanı Erol Yozgat`a sürgün edildi"
Eğitim-Sen Eski Şube Başkanı Salih Erol`a yönelik gerçekleştirilen sürgün kararı Eğitim-Sen tarafından bir yürüyüşle ve oturma eylemiyle protesto edildi.

Pusula Gazetesi; `Meslek Edindirme Kurslarında İnceleme`
Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı SODES Projeleri kapsamında Batman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Batman Meslek Edindirme Kursları Projesi Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve şube müdürleri tarafından incelendi. Proje Koordinatörü M. Necmettin Seyitoğlu yapılan çalışmalara ilişkin brifing verdi.
`Zabıta İşgal Denetiminde`
Batman Belediyesi tarafından önceki hafta kaldırım işgallerine son vermek amacıyla gerçekleştirdiği bir dizi toplantının ardından alınan karar gereği belediye zabıta ekipleri denetimlerine başladı.
Doğuş Gazetesi; `Sürgün Derhal Durdurulmalıdır`
Eğitim-Sen konuyla ilgili dün saat: 13.30`da İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapıldı. Açıklama öncesi Eğitim-Sen ve Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube görevlileri arasında izin tartışması yaşandı. Alınan izinden sonra Açıklamayı Eğitim Sen Batman Şubesi Yönetim Kurulu Genel Sekreter Bülent Hatun okudu.

"Akboğa Meslek edindirme kurslarını ziyareti etti"
Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı SODES projeleri kapsamında Batman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Batman Meslek Edindirme Kursları Projesi ne Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve şube müdürleri ile birlikte bir inceleme ziyareti yapıldı.
Batman Postası Gazetesi; `Yeni Hastane `Tüp Geçitle` Bölge Hastanesi İle Birleştiriliyor`
Uzun zamandır hangi mahallede yapılacağı tartışılan yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi`nin Bölge Hastanesi`nin yanındaki alana yapılacağı ve tüp geçitle birleştirileceği bildirildi.
"Hac Kayıtları İçin Bugün Son Gün"
Haziran 2011- 01 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen hac kayıtları hususunda Diyanet İşleri Başkanlığınca Batman`a 420 kontenjan tahsis edildi. Hac kayıtlarının bugün sona ereceğini söyleyen Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, Batman`a 420 kontenjan verildiğini ve bunların yüzde 60`ının Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla gideceklerini belirtti. Yüzde 40`nın da A grubu şirket avantalarıyla gidecekleri kaydeden Çağlar, müftülüğe müracaat edenlerin kayıtların 01 Temmuz 2011 tarihinde biteceğini hatırlattı.

Batman Gazetesi; "Kaldırım İşgalleri Sona Eriyor"
Batman Belediyesi tarafından kaldırım işgallerine son vermek amacıyla zabıta ekipleri denetimlerine başladı.

Belediye Zabıta Müdürü Ahmet Turgut, denetimler sırasında esnaf ve vatandaşların uygulama konusunda gösterdiği duyarlılığın çok önemli olduğunu vurguladı.

"Hac Kayıtları İçin Bugün Son Gün"
22 Haziran-01 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen hac kayıtları için bugün son gün. 22 Haziran 2011- 01 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen hac kayıtları hususunda Diyanet İşleri Başkanlığınca Batman`a 420 kontenjan tahsis edildi.
M. Salih Özcan -İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir