• DOLAR 32.384
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Dicle Elektrik’ten Siirt’te 666 öğrenciye hediye kitap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Elektrik, 6'ncı Siirt Kitap Fuarı’nı ziyaret eden öğrencilere fuarda harcayabilecekleri hediye çeki dağıttı.

Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürü Yusuf Berus ile DEPSAŞ Enerji Siirt İl Müdürü Hilmi Angigün, kitap çeki dağıtımı için merkezde bulunan Fatih, Cumhuriyet ve İbn-i Sina ilkokullarından öğrencilerle bir araya geldiler. Okul yöneticilerinin de bulunduğu hediye kitap çeki dağıtımı sırasında öğrencilerle konuşan il müdürleri, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye ettiler.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda 1 Kasım tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Siirt Valiliği ve Siirt Belediyesi’nin desteği ile açılan 6’ncı Kitap Fuarı, 7 Kasım tarihine kadar açık kaldı. Fuarın bu yılki sloganı ise "Geleceğe bir kitap aç" olarak belirlendi.

Önceki yıl da dağıtılmıştı

İl Müdürü Berus, önceki yıl da Siirt’teki Kitap Fuarı döneminde 500 öğrenciye hediye kitap çeki dağıttıklarını hatırlatarak, "İlkokul öğrencilerinden kitap almak isteyip alamayanlara destek olmak istedik. Bu sayede çocukların kendilerine yeni ufuklar açacak kitaplar alarak, okuma alışkanlıklarını artırmalarını hedefliyoruz. Dicle Elektrik olarak bu tür etkinlikleri ileriki zamanlarda da devam ettirmeyi hedefliyoruz." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir