• DOLAR 32.324
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2295.605
  • ...
Boynunda 9 şehidin resmi vardı!  13 YAŞINDAKİ  MUHAMMED’İ  KATLETTİLER!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 İşgalci siyonist katiller Filistin topraklarında katliam işlemeye devam ediyor. Kadın-erkek, çocuk-yaşlı ayırt etmeksizin tüm Filistinlileri düşman olarak gören işgal rejimi tüm dünyanın gözleri önünde bu defa 13 yaşındaki minik bir çocuğu katletti.

Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Nablus'un doğusunda Deyr El-Hatab beldesinde çıkan olaylarda, cani işgalcilerin kurşunlarına hedef olan minik Muhammed, aldığı ölümcül yara üzerine bu yaşta en çok arzuladığı şehadete kavuştu.

Minik Muhammedin daha önce köylerinde katledilen 9 Filistinli şehidin fotoğraflarından oluşan bir kolyeyi sürekli boynunda taşıması ve şehid edildiği esnada da bu kolyenin boynunda olması bu uğurda büyük küçük topyekûn canlarını vermeye hazır oldukları mesajını tüm dünyaya ulaştırmış oldu.

HER TÜRLÜ MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastane kaynaklarının verdiği bilgilere göre 13 yaşında olan Muhammed Da'des adındaki mücahit çocuk, siyonist işgalcilerin saldırısında gerçek mermi ile karnından yaralandı ve hastaneye ulaştırıldığında kalbinin durmuş olduğu görüldü. Hastane görevlileri çocuğu hayata döndürmek için yoğun çaba sarf etti ancak yapılan müdahaleler sonuç vermedi.

Katil Siyonist rejimin Nablus'un doğusundaki farklı bölgelere yönelik olarak gerçekleştirdikleri saldırılarda ise en az 71 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Bu arada Kalkilya'nın doğusundaki Kefer Kaddum kasabasına da Yahudi gasıplar tarafından baskın düzenlendiği ve siyonist işgalcilerin, halkın zeytin ürünlerini çaldıkları belirtildi.

TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR CİNAYET

İslami Direniş Hareketi (HAMAS), siyonist işgal güçlerinin önceki gün, Nablus'a bağlı Yeni Asker mülteci kampı ahalisinden olan 13 yaşındaki Muhammed Da'des'i şehit etmesini kınayarak bunun, siyonist terörün Filistin halkına yönelik cinayetler silsilesinin devam ettiğini gözler önüne seren "tam teşekküllü bir cinayet" olduğunu ifade etti.

“ŞEHİDİN KANI HALKIMIZIN KALKIŞMASININ YAKITI OLACAKTIR”

HAMAS'ın resmi sözcüsü Hazim Kasım'ın Quds Press Haber Ajansı tarafından yayınlanan açıklamasında; "Şehidin kanı halkımızın kalkışmasının yakıtı olacaktır. Bu kalkışma ise işgalden tam bağımsızlık, kutsallarını özgürlüğüne kavuşturma ve toprağına geri dönme gibi hedeflerine ulaşmadan son bulmayacaktır." ifadesine yer verildi.

“FİLİSTİN YÖNETİMİNİN TUTUMU İŞGAL REJİMİNİ DAHA DA CÜRETKAR KILIYOR”

Kasım açıklamasında Ramallah'taki Filistin Yönetimi'ni işgal rejimiyle güvenlik işbirliğine ve direniş mensuplarının peşini takip etme işine artık son vermeye çağırdı. Ramallah'taki yönetimin bu tutumunun işgal güçlerinin, sonuncusu çocuk yaştaki Muhammed Da'des'in öldürülmesi olan, Filistin halkının mensuplarına yönelik cinayetlerini sürdürme konusunda cüretlendirdiğini vurguladı.

FACEBOOK SİYONİST TERÖRİZMİ TEŞVİK EDİYOR
Siyonist işgal rejimi yanlısı bir politika güden Facebook, Filistin davasını konu alan içerikleri sansürlememekten geri durmazken, siyonist işgalcilerin kışkırtıcı paylaşımlarını ise teşvik ediyor Filistinlilerin seslerini kısmaya çalışan Facebook işgalci katil Siyonist yanlısı paylaşımlara karışmayarak işgalcinin suçlarına ortak olmaya devam etmekte.

 Siyonist işgal rejimi yanlısı bir politika güden Facebook, her fırsatta Filistin davasını konu alan içerikleri de sansürlemekten geri durmuyor.
Facebook, siyonist işgal yanlılarının kışkırtıcı paylaşımlarına yönelik hiçbir önlem almayarak büyük provokasyonlara imza atıyor.


Facebook'un son icraatı, şirketin siyonist işgal rejiminin emellerine hizmet ettiğini bir kez daha ortaya koydu.
Aşırılık yanlısı siyonist haham Yaakov Hayman, işgal altındaki Kudüs'te Kubbet-üs Sahra'nın yıkılmasını teşvik eden bir paylaşımda bulundu.
Hayman, Facebook hesabında Kubbet-üs-Sahra'nın yanında bir fotoğrafını paylaşarak, "Bu binayı (Kubbet-üs-Sahra) söküp kaldırmak ve yurt dışına taşınması için alanında uzman bir mühendis aranıyor. Yakında tapınağın açılışını yapmayı umuyoruz." dedi.

SÖZ KONUSU İŞGALCİ SİYONİSTLER OLUNCA İŞLER DEĞİŞİYOR
Terör ve suçları teşvik eden bu tür tahriklere karşı her defasında erişim kısıtlaması getirdiğini savunan Facebook, işgalci siyonistlerin Müslümanlara ait mukaddes mekanların yıkılmasına yönelik paylaşımları ise kısıtlamanın aksine daha fazla kişi tarafından görülmesi için çalıştı.
Siyonist işgalci hahamın bu paylaşımına Filistinliler yoğun tepki gösterdi. Filistinliler, yapılan paylaşımın siyonist işgal rejiminin Kubbet-üs-Sahra'yı yıkma emellerin açık bir göstergesi olduğuna dikkat çekerek, bunun gerçekleşmesine asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.
"Tapınak Örgütleri Koalisyonu"nun başkanı olan aşırılık yanlısı haham Hayman, daha önce de iddia edilen tapınağın amacına hizmet etmek için Mescid-i Aksa'daki Yahudi varlığının hafta boyunca güçlendirilmesi çağrısında bulunmuştu.

(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir