• DOLAR 32.597
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2500.14
  • ...
Facebook Filistin içeriklerini kısıtlarken siyonist terörizmi teşvik ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimi yanlısı bir politika güden Facebook, her fırsatta Filistin davasını konu alan içerikleri de sansürlememekten geri durmuyor.

Facebook, siyonist işgal yanlılarının kışkırtıcı paylaşımlarına yönelik hiçbir önlem almayarak büyük provokasyonlara imza atıyor.

Facebook'un son icraatı, şirketin siyonist işgal rejiminin emellerine hizmet ettiğini bir kez daha ortaya koydu.

Aşırılık yanlısı siyonis haham Yaakov Hayman, işgal altındaki Kudüs'te Kubbet-üs Sahra'nın yıkılmasını teşvik eden bir paylaşımda bulundu.  

Hayman, Facebook hesabında Kubbet-üs-Sahra'nın yanında bir fotoğrafını paylaşarak, "Bu binayı (Kubbet-üs-Sahra) söküp kaldırmak ve yurt dışına taşınması için alanında uzman bir mühendis aranıyor. Yakında tapınağın açılışını yapmayı umuyoruz." dedi.

Terör ve suçları teşvik eden bu tür tahriklere karşı her defasında erişim kısıtlaması getirdiğini savunan Facebook, bu paylaşımı ise kısıtlamanın aksine daha fazla kişi tarafından görülmesi için çalıştı.

Siyonist işgalci hahamın bu paylaşımına Filistinliler yoğun tepki gösterdi. Filistinliler, yapılan paylaşımın siyonist işgal rejiminin Kubbet-üs-Sahra'yı yıkma emellerin açık bir göstergesi olduğuna dikkat çekerek, bunun gerçekleşmesine asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

"Tapınak Örgütleri Koalisyonu"nun başkanı olan aşırılık yanlısı haham Hayman, daha önce de iddia edilen tapınağın amacına hizmet etmek için Mescid-i Aksa'daki Yahudi varlığının hafta boyunca güçlendirilmesi çağrısında bulunmuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir