• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Cizre Umut Kervanı yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak Cizre’de faaliyet gösteren Umut Kervanı, Cizre Sanat Sokağında 5-7 Kasım’da, 08.00 ila 20.00 saatleri arasında kermes düzenleyecek.

Cizre Umut Kervanı yetkililerinden Mesut Adlım yaptığı açıklamada, kermeste hayırseverlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satılacağını belirtti.

Tüm hayırsever halkın yetim ve muhtaçların yararına düzenleyecekleri kermese davet eden Adlım, “Cizre Umut Kervanı olarak yetim, muhtaç ve ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin ihtiyacını gidermeye dönük belli dönemlerde faaliyetler yürütmekteyiz. Bu kapsamda her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz ve kasım ayında gerçekleştirmeye gayret ettiğimiz, sadece salgın döneminde ara verdiğimiz kermes faaliyetimizi Allah nasip ederse bu yılda 5-7 Kasım’da tarihleri arasında Cizre Sanat sokağında icra edeceğiz.” dedi.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Adlım, “5-7 Kasım tarihleri arasında 08.00-20.00 saatleri arasında düzenleyeceğimiz kermesimiz tüm halka açık olacaktır. Kermesimizde giyim, yemek, tatlı, evlerin süs eşyaları, kırtasiye ürünleri gibi nakdi yardıma dönüştürebileceğimiz tüm malzemelerle yardım oranımızı yüksek tutmaya çalışacağız. Bundan önce Cizreli hayırseverler bizi yalnız bırakmamışlardı. Yine bu kermeste de bizi yalnız bırakmayacaklarına olan inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir