• DOLAR 32.467
  • EURO 34.52
  • ALTIN 2472.865
  • ...
Akyurt`ta kutlu doğum heyecanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Türkiye Gençlik Konseyi Akyurt Şubesi tarafından Akyurt Belediyesi Kültür Merkezi`nde yapılan Kutlu Doğum etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti.
 
Kutlu Doğum programı Akyurt Belediyesi Kültür Merkezi`nde icra edildi. Sinevizyon gösterisi, Semazenler, Ebru hat sanat gösterisi, İlahi Sanatçısı İbrahim Coşar ve Murat Berberoğlu, Şair Mustafa Caymaz katıldı.
 
Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Akyurtlular büyük ilgi gösterdi. Geceye Türkiye Gençlik Konseyi Ankara İl Başkanı İsmail Değer ve Yönetim Kurulu, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, TGK Akyurt Şube Başkanı Hakan Polat ve Yönetim kurulu, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.
 
Böylesine güzel bir organizasyona damga vurdukları için Türkiye Gençlik Konseyi olarak mutlu olduklarını ifade eden, TGK Akyurt Başkanı Hakan Polat, Akyurt halkına teşekkür etti. Türkiye Gençlik Konseyi olarak "Önce İnsan" şiarıyla Efendimizin (sav) izinden gideceklerini ifade eden Polat, "Ne mutlu bizlere ki onun Ümmetindeniz" ifadelerine yer verdi.
 
Türkiye Gençlik Konseyi olarak dindar bir gençlik yetiştirdiklerini ifade eden TGK Ankara İl Başkanı İsmail Değer ise, Akyurt`taki Peygamber sevgisinin herkese örnek olmasını dilediğini belirtti.
(Sezer İlbasan - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir