• DOLAR 32.36
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2307.158
  • ...
Bakan Kasapoğlu: Batman’ın ilçelerinde gençlik merkezleri yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla yemekli basın toplantısı düzenledi.

Toplantısında Batman’ın genç bir şehir olduğunu belirten Kasapoğlu, “Batman Türkiye’nin en genç 7’nci şehri. Şehrimizin spor faaliyetleri de önemli bir zenginlik ortaya koyuyor. Batman’ın her yerinde semt sahaları var. Köylere kadar semt sahalarını götürme kararı aldık. Diğer branşlar ve Petrolspor’un şehre kazandırdığı bir ivme var. Bunu nasıl genişletiriz, nasıl güçlendiririze çalışıyoruz.” dedi.

Hasankeyf’in eşsiz bir mekân olduğunu dile getiren Kasapoğlu, “Burayla ilgili tüm Türkiye’ye hitap edecek, hatta uluslararası gençliği de ağırlayacak bir gençlik kampı projemiz var. Bunu da inşallah en kısa sürede Batman’a, Hasankeyf’e kazandıracağız.” diye konuştu.

Şehre yeni gençlik merkezlerini kazandırmayı hedeflediklerini vurgulayan Kasapoğlu, şöyle devam etti: “Hem ilimizde hem de ilçelerimizde inşallah bir yıl içerisinde gençlik merkezi eksiğini tamamlamış olacağız. Büyük olmayan ilçelerde dahi o ilçeye uygun ölçekte gençlik merkezlerini inşallah bir yıl içerisinde tamamlayacağız. Her ilçede gençlik merkezi olacak. Merkezdeki gençlik merkez sayısını da 5’e çıkaracağız.”

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Kasapoğlu, daha sonra kentten ayrıldı.(İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir