• DOLAR 32.609
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2496.512
  • ...
HÜDA PAR "Gençlik Haftası" etkinliklerinin finali İstanbul'da düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

"Gençlik Kuşaklara Sığmaz" temasıyla düzenleyecekleri etkinlik hakkında bilgi veren HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Harun Vergili, düzenlenen etkinliklerle gençler için topluma ve insanlığa karşı sorumluluk bilinci kazandıracak, sosyalleşebilecekleri, akranları ile dostluk bağları kurabilecekleri, kendilerini ifade edebilecekleri ideal ortamlar sunduklarını ifade etti.

"Gençliğin belirli kalıplara sıkıştırılmasını doğru bulmuyoruz"

Hedefimiz erdemli, başarılı, ahlaklı, üreten, toplumu kalkındıran, proje ve çalışmaları ile herkese örnek olan bir gençlik yetiştirmek olduğunu vurgulayan Vergili, "Hür Gençlik İstanbul olarak bizlerde, 'Gençlik Kuşaklara Sığmaz' diyor ve gençliğin belirli kalıplara, kuşaklara sıkıştırılmasını, ezber ifadelerle, harflerle tanımlanmasını doğru bulmadığımızı belirtiyoruz." dedi.

"Gençlik buluşmasına tüm İstanbullu gençleri davet ediyoruz"

Düzenlenecek programa tüm gençleri davet ettiklerini hatırlatan Vergili, son olarak şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimizde gençlere yönelik düzenlediğimiz etkinliklerle hem maddi hem de manevi bir huzur ortamı oluşturup bunu hayatlarının bütününe yaymayı sağlayacak bir bilinç kazandırmayı hedefledik. Bütün ilçe gençlik kolları teşkilatlarımız imkânları ölçüsünde bu etkinlikleri gerçekleştirme hususunda azami gayret göstermeye devam etmektedirler. Türkiye geneli "Gençlik Haftası" etkinliklerin final programını bu hafta sonu 31 Ekim Pazar günü Genel Başkanımızın katılımıyla İstanbul'da gerçekleştireceğiz. Oldukça keyifli ve verimli geçeceğine inandığımız gençlik haftası final programına İstanbul'umuzun bütün gençlerini davet ediyor, onları aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz. Düzenleyeceğimiz final programının memleketimiz ve geleceğimiz olan gençlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz."

31 Ekim Pazar günü Sultangazi İlim Yayma Cemiyeti Spor ve Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan etkinlikte, hafta boyunca düzenlenen turnuvalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir