• DOLAR 32.338
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2310.4
  • ...
IHO EBRAR Gazzeli çiftçiler için zeytin ve narenciye fidanı dikti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyanın birçok ülkesinde yetim, mağdur ve muhtaçlara yardım ulaştıran Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde siyonist işgalciler tarafından bahçeleri tahrip edilen çiftçilere destek olmak için arazilerine zeytin ve narenciye fidanı dikti.

IHO EBRAR, "Gazze'ye Zeytin ve Narenciye Ağacı Kampanyası" sloganıyla başlatılan projeye destek veren hayırseverlerin bağışlarıyla Gazzeli çiftçilere umut oldu.

İlk bölümü baharda gerçekleştirilen kampanyanın 2'inci etabı siyonistlerin Gazze'ye düzenlediği saldırıları nedeniyle gerçekleştirilememişti. Projenin 2'inci etabı, bağışçıların adıyla alınan fidelerin ekilmesiyle tamamlandı. Ekimi gerçekleştirilen fidelerin 3-5 yıl içerisinde mahsul vermesi ve Gazzeli çiftçilerin geçimine katkı sağlanması bekleniyor.

Bu tür sosyal ve çevre projelerine çok önem verdiklerini kaydeden IHO EBRAR Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, "Biz mağdur ve fakirlere balık yemeyi değil tutmayı da öğretmeyi hedefliyoruz. Böyle kalıcı ve anlamlı projeleri gerçekleştirdikleri için çok mutluyuz. Her yıl bu tür projelerin katlanarak artacak. Tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir