• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
O da sizin günahınız; Arınç: Soros bir zamanlar Ak Parti olarak bizim de baştacımızdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünya sömürü düzeninde karanlık ve kilit bir role sahip olan Siyonist Soros ailesinin, Osman Kavala ile ilişkileri tartışılırken, Bülent Arınç’tan yeni bir açıklama geldi.  

Bülent Arınç, Erdoğan’ın Osman Kavala için ‘Sorosçu’ eleştirilerini anımsatarak, 2002’de George Soros’un kurduğu Açık Toplum Vakfı’nın 2002’deki Türkiye Danışma Kurulu Başkanı olan Nafiz Can ile sıkı temasları olduğunu söyledi.

Eski Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç’ın, TV5’teki açıklamaları yeniden gündem oldu.

Arınç, Soros’un kurucusu olduğu Açık Toplum Vakfı’nın  2002’deki Türkiye Danışma Kurulu Başkanı olan Nafiz Can Paker ile birçok görüşmeler yapıldığını söyledi.

O dönemde ‘Paker’in araştırmalarını done olarak kullandıklarını’ belirten Arınç,  “Can Paker bana 5 defa gelmiştir, Soros o zaman baştacı ettiğimiz, şu an da baştacı olan yerlerde” dedi.

Arınç, ‘Hükümetteyken yaptığımız her şeyi savunurum, bugün de savunurum. Neden? Çünkü bunu beraber yaptık; inanarak yaptık’ dedi.
İslami Analiz

Bu haberler de ilginizi çekebilir