• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Vergi Rekortmeni Kadına Kurşun Yağmuru
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA -Edinilen bilgiye göre Hacer Yavuz (61), Sölöz`deki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken kızının kayınpederi Mehmet Z. (73) ile sokakta karşılaştı. İki dünür bir süre konuştu. Şahitlerin ifadesine göre daha sonra tartışmaya başlayan taraflardan Mehmet Z., üzerinde taşıdığı silahı çıkararak Yavuz`a 4 el ateş etti. Göğsüne 2 kurşun isabet eden Hacer Yavuz ağır yaralandı. Vatandaşlar tarafından Sölöz Belediyesi`ne ait kamyonete bindirilen yaşlı kadın, Orhangazi Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Orhangazi`de 2010 yılında kira gelirleri rekortmeni olan Hacer Yavuz kurtarılamadı. Eşinin silahlı saldırıya uğradığını bahçede çalışırken haber alan Bahtiyar Yavuz ise sinir krizi geçirdi. Acı haberi alan Hacer Yavuz`un oğlu Kazım Yavuz ve gelini de gözyaşlarına boğuldu. Maktulenin yakınlarını hastane personeli sakinleştirmeye çalıştı.


Jandarma, katil zanlısı Mehmet Z.`yi evinde gözaltına aldı. Cinayet sebebi ile ilgili herhangi bir bilgi vermezken, olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

İHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir