• DOLAR 32.51
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2434.749
  • ...
CANLI: Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse kusura bakmasın. Afrikalı dostlarımızla ortak bir gelecek inşa etmeyi, dolayısıyla sömürgecilere rahatsızlık vermeyi sürdüreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Büyükelçilerin açıklamaları) Bu açıklama herhangi bir kişi ve konuyu değil, doğrudan ülkemizin yargısını ve egemenlik haklarını hedef almıştır." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin nezaketini zaaf görerek eski alışkanlıklarına yönelenler, yaptıkları yanlışı kabul etmedikleri sürece hak ettikleri cevabı alacaklardır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bağımsız ve tarafsız yargımızla, yargı mensuplarımıza yönelik bu saygısızlığa gereken cevabı vermek devletin başı olarak herkesten önce bizim görevimizdir." ifadesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi yasama ve yürütme organlarımızın bile anayasa gereği işine karışamadığı yargımızı, bir grup büyükelçinin sigaya çekmesine tahammül edemeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin bağımsızlığına ve milletimizin hassasiyetlerine saygı duymayan hiç kimse, sıfatı ne olursa olsun, bu ülkede barınamaz." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Büyükelçilerin Kavala açıklaması) Bu tavır hakimlerimiz, savcılarımız ve avukatlarımızla birlikte tüm yargı mensuplarımıza yapılmış büyük hakarettir." diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir