• DOLAR 32.542
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2423.334
  • ...
Hür Gençlik Diyarbakır İl Teşkilatı "Gençlik Şöleni" etkinliklerine tüm gençleri davet etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 24 Ekim Pazar günü saat 10.00 ile 17.00 arasında ‘Gençlik Kuşaklara Sığmaz’ sloganıyla “Gençlik Şöleni” kapsamında yapılacak etkinlik ile ilgili konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İleri, gençleri önemsediklerini ve bu kapsamda gençlere yönelik çeşitli aktiviteler geliştirdiklerini ifade etti.

İleri, “Diyarbakır gençlik kolları olarak Peygamberler ve sahabe şehri olan Diyarbakır gençleri başta olmak üzere bütün gençleri önemsiyor ve bu kapsamda gençlere yönelik her zaman çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Hedefimiz erdemli, başarılı, çalışkan, ahlaklarıyla örnek bir nesil yetiştirmektir. HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları olarak bizlerde; 'Gençlik Kuşaklara Sığmaz' diyor ve gençliğin belirli kalıplara ve kuşaklara sıkıştırılmasını, ezber ifadelerle, harflerle tanımlanmasını doğru bulmadığımızı belirtiyoruz. Geleceğimiz olarak gördüğümüz gençlere doğru bir istikamet üzere hayatlarını sürdürebilecek bir bilinç kazandırmalı ve yarınlarımıza emin adımlarla yürümeliyiz.” dedi.

“Şölenimize bütün Diyarbakır gençlerini davet ediyoruz”

24 Ekim Pazar günü düzenleyecekleri etkinliğe HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da katılacağını hatırlatan İleri, “Merkez Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenecek olan 'Gençlik Haftası Etkinlikleri' startının ilkini 24 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Diyarbakır’da başlatıyoruz.  Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da iştirak edeceği Gençlik Şölenimize bütün Diyarbakır gençliğini davet ediyor, sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz. Keyifli ve eğlenceli geçeceğine inandığımız şölenimizde; Genel Başkanımız ile hasbihal, soru cevap faslı, halat çekme, kaşıkta yumurta taşıma, satranç turnuvası, masa tenisi, çuval yarışı, bilgi yarışması gibi birçok aktivitemiz olacaktır. Şölenimizin hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifade etti. (İLKHA) 







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir