• DOLAR 32.487
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2431.709
  • ...
Hür Dava Partisi Hilvan İlçe Başkanlığı Dualarla Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi Hilvan Şubesinin açılışı, Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Yavuz, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.
 
Açılışta, Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve Hilvan İlçe Başkanı Bedih Çiftçi birer konuşma yaptı.
 
Hür Dava Partisinin Türkiye siyasetinde yeni bir yüz olacağını belirten Yavuz, TBMM`nin ilk açılışta buradaki gibi tekbir ve salavatlarla açıldığını ama kısa bir süre sonra bu ülkenin dinine ve diline savaş açıldığını belirterek, alimlerin, seydaların zindanlara atıldığını, birçoğunun asıldığını, yıllarca bu memlekette ezanın aslından uzaklaştırılarak okunduğunu ifade etti.
 
Sonraki dönemlerde bu sıkıntıları gidermeye çalışanların olduğunu ve bu yapılanları takdir ettiklerini vurgulayan Yavuz, "Ama tüm bunlar yeterli değildir. Son yıllarda ahlaki yönde çok büyük bozulmalar olmuştur. Herkes bundan muzdariptir. Kızlarımız, erkeklerimiz eskisi gibi değil. Kim diyebilir bugünkü Hilvan ile 10 yıl önceki Hilvan aynıdır. Bunu fark eden Hür Dava Partisi, bundan dolayı alana inmiştir. Ahlaki yozlaşmanın önüne geçeceğiz inşallah" diye konuştu.
 
Okullarda Irkçılık kokan `Ne Mutlu Türküm Diyene` gibi sözleri kaldıracaklarını ifade eden Yavuz, onun yerine,`Kanaat en büyük hazinedir, rüşvet alan da veren de cehennemdedir` sözlerini asacaklarını ve çocukları bu bilinçle yetiştireceklerini söyledi. (Osman Gülebak - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir