• DOLAR 32.587
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2415.362
  • ...
Malatya’da çeşitli suçlardan aranan 5 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada; 6 bin 50 adet yeşil reçeteye tabi hap, 130 gram esrar, 1,72 gram sentetik kannabinoid, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 33 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet av tüfeğinin ele geçirildiği konuyla gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen şüphelinin mahkemece tutuklandığı ifade edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarda ise 315 gram uyuşturucu madde, 36 adet uyuşturucu hap, 4 tabanca, 4 adet tüfek, 2 kurusıkı, çok sayıda fişek/kartuş ve 1 kesici alet ele geçirildiği belirtilen açıklamada, bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 4 şahsa idari işlem yapıldığı, şase sorgusu yapılan plakasız bir motosikletin hurdaya ayrıldığı tespit edildiği ve tahkikata başlandığı kaydedildi.

Ayrıca İl merkezinde yapılan şok ve sabit uygulamalarda; Adam Öldürmeye Teşebbüs, Silahlı Tehdit, İkamet Kurşunlama suçuna karışan 2 şüpheli ile 2 farklı inşaattan kablo hırsızlığının şüphelisi 2 şahıs yakalandığı adli makamlara sevk edilen şüphelilerin mahkemece tutuklandığı açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir