• DOLAR 32.319
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2292.817
  • ...
Bahçeli'den "Demirtaş" açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları: 

Bir süredir İstanbul'un bazı ilçelerinde kağıt toplayıcı kardeşlerimiz ile ilgili istenmeyen şeyler yaşandığını görüyoruz. Bunu da Kılıçdaroğlu'nun kaşımaya çalıştığını görüyoruz. Kılıçdaroğlu garibanın yanında olduğunu söylüyor. Buna kendisi bile inanmıyor, kimseyi de inandıramıyor.

Çalışanın iyisi kötüsü olmaz. Rızkın iyisi kötüsü olmaz. Kağıt toplayıcı kardeşlerimizi rahatlatmak değil, daha insani şartlarda çalışmalarını sağlamaktır. Kılıçdaroğlu abuk sabuk konuşacağına bu işin kaynağına inmelidir. Biz bunun derinliğini 2010 yılında görmüştük. Okulsuz her köye bir okul kampanyası başlatmıştık.

Kılıçdaroğlu'nun sözü kaymak tabakanın sözüdür. Bu zihniyet sahipleri sırça köşklerde samanlık türküsü söyler.

Kılıçdaroğlu geçen haftaki grup toplantısında millet adına adalet istediğini açıklamıştır. Keşke konuşması bunlarla sınırlı kalsaydı. Utanmadan, sıkılmadan sormuş Osman Kavala, Selahattin Demirtaş neden hapiste? Her soru içinde cevap barındırır. Osman Kavala Sorosçudur, Demirtaş teröristtir. Cesaretin varsa bu soruyu şehit babalarının gözlerine de bakarak sor!

 

Kılıçdaroğlu ve İP'çi yoldaşları garibanın değil, gaddarların, bölücülerin yanındadır. Sana bu aklı kimler veriyor, kimler seni kukla gibi oynatıyor? CHP'li tertemiz kardeşlerim bu rezilliği nasıl azmedecekler. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir