• DOLAR 32.58
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2432.648
  • ...
Büyük Mitinge Saatler Kaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Peygamber Efendimizin kutlu doğumu münasebetiyle Diyarbakır Newroz Parkı Miting Alanı`nda düzenleyeceği görkemli mevlid etkinliğinin hazırlıkları tamamlanma aşamasına geldi.
Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü yaptığı basın açıklamasında, hazırlıkların bitme aşamasına geldiğini belirtti.
İstasyon meydanı dar geliyor
Platforma adına açıklamayı okuyan Cemil Cahit Ünsal, " Yüz binlerce peygamber sevdalısının bir arada kutladığı mevlit etkinliği için tarihi istasyon meydanı artık kaldıramaz duruma geldi. Tek gayemiz Peygamber Sevdalısı halkımızın etkinliği rahat ve geniş bir ortamda geçirmeleridir. Bunun içinde Newroz Parkı Miting alanı tercih edilmiştir" dedi.
Amed afişlerle süslendi
`Özgürlük Ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (sav) adlı etkinliğin hazırlıklarını sıralayan Ünsal, "Merkezde bulunan caddelere farklı noktalardan oluşmak üzere 35 yere büyük brandalar asılmıştır. Davet amaçlı olarak işyerlerine asılmak suretiyle 18 bin afiş ve tüm evlere dağıtılmak üzere de 250 bin el broşürü basılıp dağıtılmıştır. Tamamı ilahilerden ve Peygamber efendimiz` in (sav) üzerine bestelenen Nura Muhammed adlı bir DVD` miz her eve girecek şekilde hediye olarak dağıtılmıştır" ifadelerini kullandı.
Ücretsiz araçlar 23 noktadan hareket edecek
Ücretsiz taşıma araçlarının seferlerinin saat 10`dan itibaren başlayacağını belirten Ünsal, "Taşıma noktaları şehir merkezinin 23 noktasından yapılacaktır. Durak yerleri ise el ilanlarında ve afişlerde yazılan duraklardır. Bu konuda özellikle şehir içinde çalışan minibüsçülerin Pazar günü duyarlı olmalarını ve taşıma hususunda etkinliğe katkı sunma amacıyla onları da ücretsiz taşımaya davet ediyoruz. Ayrıca şehir dışından gelen Peygamber Sevdalıları için şehir girişlerinde görevli kardeşlerimiz olacak ve onlara etkinlik alanının yönünü gösterme konusunda yardımcı olacaklardır" şeklinde konuştu.
21 Nisan da Amed`deyiz
Düzenlenen bu etkinliğin Peygamber Sevdalısı halkın etkinliği olduğunu söyleyen Ünsal, ". Hazırlıklar aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor bu vesileyle tekrardan herkesi `Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (sav) adlı Mevlit etkinliğine davet ediyoruz" dedi.
Büyük kutlu doğum etkinliği 21 Nisan Pazar günü Nevroz Parkı Miting Alanında saat 14.00 ile 17.00 arası gerçekleştirilecek.

Kutlu Doğum Görüntüler İHA tarafından tüm televizyonlara logosuz, şifresiz, ücretsiz ve canlı olarak aşağıdaki frekanslardan yayınlanacaktır.

Canlı yayın programı
21 Nisan 2013 Pazar
Saat: 13.30-16.30 TSİ
Diyarbakır
Uydu Bilgileri
Eutelsat W2A, 10 Derece Doğu
TXP: B1
D/L: 10988.500 MHz
POL: Horizontal
S.Oranı: 3125 ksym/s
Fec: ¾

(M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir