• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2419.216
  • ...
Hacıhaliller'de Kutlu Doğum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Cem Çöllü ve Tamer Çipiloğlu'da katıldı. Hacıhaliller Beldesi'nde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

Programa Manisa Belediyesi Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hacıhaliller Belediye Başkanı Feti Gezek, Müftü Yardımcısı Yusuf Arslan, Manisa Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Hacıhaliller Belediye Meclis Üyesi Mehmet Başkak ile birlikte Hacıhaliller Beldesi sakinleri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kutlu Doğum Haftası programı Manisa Belediyesi Şehzadeler Mehteri konseri ile devam etti. Mehter Takımı seslendirdiği eserlerle programı izleyen davetlilerden büyük alkış aldı. Program daha sonra Kuran'ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Gecede bir konuşma yapan Hacıhaliller Belediye Başkanı Feti Gezek, Kutlu Doğum Haftası Kutlama Programının düzenlenmesinde destek veren Manisa Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın çeyrek asır önce başlattığı bu etkinlik, milletimizin kalbinde var olan Peygamber sevgisini harekete geçirmiştir. Bu gelenek sadece ülkemizde değil bütün gönül coğrafyasında kardeşlik ve manevi yenilenme haftasına dönüşmüştür" diye konuştu.

 

Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü de Kutlu Doğum Haftası programında bir konuşma yaptı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün rahatsızlığı nedeniyle programa katılamadığını ifade ederek, Başkan Ergün'ün selamlarını Hacıhaliller halkına ileten Çöllü, "Cenab-ı Allah Kuran-ı Kerim'de 'Ben Seni Alemlere Rahmet Olarak Gönderdim' diye buyuruyor. Ümmeti olmakla şeref duyduğumuz, Yüce Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in doğumunun kutlandığı buhaftanın İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema Gösterisi Yapıldı
Hacıhaliller'de düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programında Manisa Tasavvuf Musikisi'de bir konser verdi. Belediye Meclis Üyesi Şef Hüseyin Köroğlu'nun önderliğinde gerçekleştirilen konserde, minik semazenlerde bir gösteri yaptı. Tasavvuf Musikisi konseriyle birlikte semazen gösterisi büyük ilgi gördü.(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir