• DOLAR 32.537
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2493.361
  • ...
Mevlid Kandili mesajları: Resimli Mevlid Kandili mesajları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mevlid Kandili ne zaman?

Mevlid kandili hicri takvime göre her yıl rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak ediliyor. Miladi takvime göre ise bu gün her yıl değişiyor. 2021 yılında Mevlid kandili 17 Ekim Pazar günü idrak edilecek.

Mevlid Kandili mesajları

“Şüphesiz ki Allah ve melekleri Peygamber’e salât ederler. Ey iman edenler! Siz de ona salât-ü selam edin.” Ahzab, 56 Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Tüm İslam Âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin tüm Müslümanlar arasındaki gönül bağını güçlendirmesini ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Mevlid kandilimiz mübarek olsun.

“Ol Rebiûl evvel âyın nîcesi

On ikinci gîce isneyn gîcesi

Ol gîce kim doğdu ol hayrûl-beşer

Ânesi anda neler gördü neler

Doğdu ol saatte ol Sultân–ı Dîl

 Nûra gark oldu semâvât ü zemîn”

Kandiliniz mübarek olsun!

Yapılacak olan güzel dualarımızın kabul ve hayırlara vesile olması dileğiyle Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Hayırlı kandiller.

Salatü selam tahiyyat-ü ikram ve her türlü ihtiram iki cihan serveri âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Muhammed Mustafa (sav.) Efendimiz'in üzerine olsun. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (S.A.V.) dünyaya teşrif ettiği bu kutlu gecede tüm İslam alemine, ülkemize ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini dilerim. Mevlid Kandili'niz mübarek olsun…

İLK ÖĞRETMENİM

BAŞ KOMUTANIM

TEK LİDERİM REHBER VE ÖNDERİM

HZ.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V DOĞUM GÜNÜN MÜBAREK OLSUN SULTÂNIM.

Resimli  Mevlid Kandili Mesajları

Peygamber Efendimiz'in dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesini idrak edeceğimiz bu gecenin, Hz. Muhammed(sav)'i daha iyi anlamamıza vesile olmasını ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor; milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilinizi tebrik ediyorum.

Bugün dağların dumanı aralandı

Hoş geldin

Bugün günlerden güzellik sefa geldin hoş geldin

Ah ışıklar içinde kaldım yandım efendim

Mevlid Kandili'miz mübarek olsun.

Bu mübarek günün tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dilerim. Mevlid kandilinizi kutlarım. Hayırlı kandiller dilerim.

Mevlid Kandilimizin; sağlık, huzur, barış ve berekete vesile olmasını temenni ederim. Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V) efendimizin kutlu doğum haftası ve  Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

O geldi:

Putlar yere serildi.

Semâ aydınlandı, Arz bereketlendi:

Umut kapladı ufku

Rahmet yeşerdi, Zulüm sona erdi.

İnsanlık, merhamet nedir, bildi.

Hoş geldin ey elçilerin elçisi (sav), öncülerin öncüsü, âlemlerin sevinci!

Mevlid Kandili mübarek olsun

Hayırlı Kandiller.

Mevlid Kandili mesajları

Essalâtü ve's-selâmü aleyke yâ Rasûlallah... Mevlid Kandili rahmet, huzur ve sekînet getirsin! Rahmet elçisine saldıranları küfrün yok edici şiddetinden uzaklaştırsın, hakikatin diriltici lezzetine eriştirsin!

Nuruyla alemimizi şereflendiren Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şefaatine nail olabilmek duasıyla... Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.

Tevbe Suresi 128. Ayet:

"Andolsun, içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona ağır gelir, size çok düşkündür, müminlere karşı şefkat ve merhamet doludur."

Mevlid Kandili efendimizi daha iyi tanımamıza ve daha çok sevmemize vesile olsun inşallah...

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşrif ettiği bu kutlu gecenin tüm İslam alemine, ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini, dilerim. Tüm insanlığın gönüllerindeki putların, Kabe’deki putlar gibi yıkılması niyazıyla…

Kandiller, kalpleri ortak dualarda buluşturur. Bu kutlu günün her anı, her saniyesi sağlık duasıyla geçsin dilerim. İnsanlığın belki hiç bu kadar iyileşmeye ihtiyacı olmadı. Rabbim yardımcımız, dualarımız kabul olsun; "dünyamız" şifa bulsun.

Rûhum sana âşık, sana hayrandır Efendim,

Bir ben değil, âlem sana kurbandır Efendim.

Doğ kalbime bir lâhzacık ey Nur-i dilârâ,

Nûrun ki; gönül derdime dermandır Efendim...

Leyle-i Mevlid’imiz mübarek olsun.

Bu haberler de ilginizi çekebilir