• DOLAR 32.476
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2474.068
  • ...
`Hep birlikte Newroz meydanındayız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Newroz Parkı Miting Alanı`nda görkemli büyük mevlid etkinliğine Tes-Çağ olarak tüm unsurlarıyla ve temsilcilikleriyle katkı sunacaklarını belirten Mehmet Duyu, "Tıpkı Ashab-ı Kiram`ın söyledikleri gibi "Analarımız babalarımız sana feda olsun ya Rasulallah" düsturu ile hareket edip, yeni doğmuş bebeklerimizden tutun da, 100 yaşlarını bulan ihtiyarlarımıza kadar o gün peygamberimize olan aşk ve sevdamızı haykıracağız inşallah. Ruz-i Mahşer`de O mübarek Peygamberin şefaatine nail olmak için, Resul-i Kibriya, Hatem-ül Enbiya olan iki cihan güneşimize milyarlarla çekilmiş olan salâvatlara salâvatlar ilave edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

 

Duyu açıklamasının devamında, "Peygamberin misafirliğine gelmek konusunda tüm duyarlı halkımızın iştirakından en ufak bir şüphemiz olmamasına rağmen, yine hatırlatma babından halkımızı iki cihan saadeti noktasında tek rehberleri olan peygamberlerinin kutlu doğumuna davet ediyoruz" dedi.

 

Duyu son olarak, "Peygamber sevdası uğruna yollara düşen tüm peygamber sevdalısı halkımızın üzerine selam olsun" ifadelerine yer verdi. (Murat Burtaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir