• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2309.58
  • ...
SON DAKİKA
Bilal Erdoğan: Avrupa’nın geleceği karanlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Çorum Belediyesince inşa edilen Türkiye’nin ilk oba konseptli gençlik kampının açılışını gerçekleştirdi. Burada açıklamalarda bulunan Bilal Erdoğan, Avrupa'ya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bilal Erdoğan, “Batı’da intihar oranlarında çok büyük artış var. Aile mefhumu tamamen kayboldu. Cinsiyetsizlikten tutun başka şeylere kadar abuk sabuk, Batı medeniyeti şu anda kendilerinde test ediyor. Huzur diye bir şey kalmadı, Avrupa’nın geleceği karanlık.” diye konuştu.

Avrupa’nın birliği denilen, o kutsanan Avrupa ideali kaybolduğunu söyleyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim uzmanlık alanım, doktora alanım Avrupa. Avrupa diye bir şey kalmayacak. Şu anda Avrupa’da seçimler yapılıyor, hükümet kurulamıyor ülkelerde. Ülkeler birbiriyle kavga içinde. Avrupa’da lider denilecek bir tane adam yok. Hangi ülkenin lideri, Avrupa’nın lideri, yok. Maalesef hepsi komik duruma düşmüş durumda. Amerika’nın bu kadar ekonomik gücüne rağmen şu anda çok ciddi meseleleri tartışıyorlar. Bunlar inançsız toplumların yaşamaya mahkum olduğu meseleler, sıkıntılardır. Ne olur yani hem inançlı, hem gelişmiş bir toplum olunabileceğini görüyorsak, bundan niye uzak duralım.”

Kaynak: Milligazete

Bu haberler de ilginizi çekebilir