• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2303.154
  • ...
Hür Dava Partisi Manisa`da üç ilçe teşkilatı daha kurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Hür Dava Partisi kurulduğu günden bu yana ülke genelinde sürdürdüğü teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürüyor.
 
Manisa da üç ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Köprübaşı, Selendi ve Göl Marmara`da ilçe teşkilatlarını kurdu.
 
HÜDA PAR Köprübaşı ilçe teşkilatı başkanı Kerem Tetik yaptığı açıklamada, "Genel merkezimizin verdiği yetki belgesi ile ilçe kaymakamlığına resmi başvurumuzu yaptık. "Alındı" belgesini alarak ilçe teşkilatımızı resmen kurmuş olduk. Partimizin ülkemize ve halkımıza hayırlar getirmesini dilerim" dedi.
 
HÜDA PAR Selendi ilçe teşkilatı başkanı Hamit Samihsan ise, "Partimiz genel merkezi tarafından verilen yetki belgesi ile ilçe kaymakamlığına resmi başvurumuzu yaptık. "Alındı" belgemizi aldıktan sonra ilçe teşkilatımızı kurmuş olduk. Allah (cc) hayırlara vesile kılsın" ifadelerini kullandı.
 
HÜDA PAR Gölmarmara ilçe teşkilatı başkanı Ahmet Özer de "Parti genel merkezimizin yetki belgesi ile resmi makamlara gerekli müracaatımızı yaptık. "Alındı" belgemizi aldık.Gölmarmara ilçe teşkilatımızı böylece kurmuş olduk. Rabbim hayırlara vesile kılsın" şeklinde konuştu. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir