• DOLAR 32.425
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2322.77
  • ...
Umre ödüllü bilgi yarışmasının finali yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen liseler ve ortaokullar Arası Temel Dini Bilgiler Bilgi Yarışması'nın finali yapıldı. Edibe Can Müftülük Sitesi Konferans Salonunda yapılan Liseler ve Ortaokullar Arası Temel Dini Bilgiler Bilgi Yarışması final programına Vali Muammer Erol, Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, İl Müftüsü Peyami Güngör ve çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Peyami Güngör, Kutlu Doğum Haftasının geniş katılımlı bir şekilde her yerde kutlanmasının ve etkinlikler tertip edilmesinin anlamlı olduğunu söyleyerek, yarışmanın da öğrencilere Hz. Peygamber'i tanıtma adına çok önemli olduğunu söyledi.

 

Yapılan yarışmada liseler dalında Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi birinci, TOKİ Yazıkonak Lisesi ikinci ve Cumhuriyet Teknik Kız Meslek Lisesi üçüncü oldu.

 

Ortaokullar arası finalinde ise Yunus Emre Ortaokulu birinci, Güzide Hanım Ortaokulu ikinci, İçme Ortaokulu ise üçüncü oldu.

 

Yarışmada lise dalında birincilik alan Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine umre ödülü verilirken öğrenciler umre ödüllerini Vali Muammer Erol'un elinden aldı.

 

Yarışmada ikici okulların üç öğrencisine bilgisayar, üçüncü okulların üç öğrencisine de tam altın hediye edildi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir