• DOLAR 32.585
  • EURO 34.725
  • ALTIN 2526.605
  • ...
Kayıp Filistinlilerden üçünün yerleri tespit edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Yönetimi Dışişleri Bakanlığı Türkiye'de kaybolan Filistinlilerden üçünün bulunduğunu açıkladı. 

Filistin'in Türkiye Büyükelçiliği Türkiye'de kaybolan Filistinlilerden ikisi hakkında bilgi edinildiğini dün akşam duyurmuştu. Filistin Dışişleri Bakanlığı bugün sabah yaptığı açıklamada üçüncü şahıs hakkında da bilgi edinildiğini duyurdu. 

Filistin Büyükelçiliği dün akşam yaptığı açıklamada Abdurrahman Yusuf Ebu Nevva ve Raid Aşur isimli gençler hakkında polisten bilgi aldıklarını ve bunların her ikisinin de polis tarafından gözaltına tutulduğunu duyurmuştu. 

Filistin Dışişleri Bakanlığı, Türkiye polisinin Alauddin Abdüllatif Muhammed Hammade adlı gencin, daha önce arkadaşının kaybolduğu yönünde ifade veren bir arkadaşıyla irtibata geçtiğini ve yerinin tespit edildiğini bildirdi. 

Filistin Dışişleri Bakanlığı 26 Eylül'de yaptığı açıklamada 7 Filistinlinin Türkiye'de kaybolduğunu duyurmuş ve bulunmaları için Türkiye emniyet teşkilatıyla işbirliği halinde çalışmaların sürdürüldüğünü bildirmişti. Bunların beşinin İstanbul'da, birinin Konya'da, yedincisinin ise Yunanistan sınırında kaybolduğu belirtilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir