• DOLAR 32.564
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2411.152
  • ...
​Müslümanların sınıfta kaldığı imtihan: Mescid-i Aksa
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan yardımcıları ile birlikte Diyanet-Sen Malatya Şube binasının açılışına katıldı.

Yapılan konuşmaların ve yapılan duanın ardından kurdele kesimi yapılarak açılış gerçekleştirildi.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, açılışının ardından İLKHA muhabirine, işgalci terör çetelerinin Kudüs ve Mescid-i Aksa'da yaptığı işgal, zulüm, katliamlardan bahsedip Müslümanların neler yapmaları gerektiği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Güldemir

Mescid-i Aksa'nın, Müslümanların sınıfta kaldığı bir imtihanı olduğuna dikkat çeken Güldemir, "Hepimizin bunda sorumluluğu var. Konfederasyonumuzun kurucusu ve 'Kudüs Şairi' olarak bilinen Rahmetli Nuri Pakdil'in Kudüs'le ilgili birçok şiiri var. Şiirlerinden beni en çok etkileyen bir dörtlükte şöyle diyor: 'Yüreğimin yarısı Mekke, diğer yarısı Medine'dir. Üstünde bir tül gibi Kudüs vardır.' Dolayısıyla işgalci rejim yarım asrı geçen bir süredir orada Müslüman kardeşlerimize zulmediyor ve vahşet sergiliyor. Fakat İslam ülkeleri bir avuç dediğimiz bu terör rejimine ne sözünü geçirebiliyor ne yaptırım uygulayabiliyor. Bu ayıp bize yeter." diye belirtti. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir