• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
Milyonlar Diyarbakır Mevlidinde Buluşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DOĞRUHABER

Programa, İslam dünyasından ve Avrupa’dan birçok kanaat önderi ve sivil toplum kuruluşunun temsilcisi katılacak. Programdan önce Diyarbakır halkına 200 bin adet el ilanı ve Kutlu Doğum CD’si dağıtılacak.
 
Diyarbakır Kayapınar’da bulunan miting alanında gerçekleştirilecek olan program için büyük bir platform kuruldu. Program alanına lavabo ihtiyaçlarının karşılanabileceği seyyar tuvaletler yerleştirildi. Bununla birlikte ulaşımın rahat sağlanabilmesi için alınan önlemlerin yanı sıra etkinliğe gitmek isteyenler için de özel servisler tutuldu. Program için Büyükşehir Belediyesi servis taleplerini yanıtsız bırakırken Diyarbakır’da onlarca Peygamber Sevdalısı minübüs ve otobüs sahibi katılımcıları ücretsiz taşıma sözü verdi.
 
Program hazırlıkları ile ilgili Doğruhaber’e değerlendimelerde bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Başkan Yardımcısı Nuri Güler, “Türkiye’nin birçok yerinden kendilerini arayıp programa nasıl gelebileceklerini soranlar var. Diyarbakır’da büyük bir heyecan hakim.
 
Katılımın önceki yıllardan çok daha fazla olmasını bekliyoruz. Hazırlıklarımızı da buna göre yaptık. Genç, yaşlı, kadın, çocuk Diyarbakır halkının büyük bir teveccühü var. Tüm Peygamber aşıklarını Pazar günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum Mevlidine davet ediyoruz” dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir