• DOLAR 32.571
  • EURO 35.047
  • ALTIN 2427.984
  • ...
Dünya ikincisi Hafız Abdullah Demir Silopi`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Silopi ilçesinde Yenibahar ve Sevgi-Der`in ortaklaşa düzenlediği kutlu doğum etkinlikleri kapsamında Çarşı Camiinde organize edilen etkinliğe katılan Hafız Abdullah Demir Davudi sesiyle, Silopi Halkına duygusal anlar yaşattı.
 
Etkinlikten önce kısa bir konuşma yapan Demir, 13 yaşında hafız olduğunu belirterek, "Peygamber Efendimiz ne diyor? `Sizin en hayırlınız Kur`an`ı öğrenen ve öğreteninizdir.` Kuran`dan kim bir harf okursa Allah ona 10 sevap verir. Şaban ayında, Recep ayında, Ramazan`da Kadir Gecesi`nde, kandil gecelerinde sevaplar on binlerle katlanıyor. Dolayısıyla Allah sizi Kur`an-ı Kerim`in hem maddi hem de manevi bereketine mazhar kılar, mazhar kılsın inşallah. Size hizmet eden hocalarınıza, bol bol dua edin. Ülkemizde birlik, beraberlik ve huzur olsun diye bol bol dua edin" dedi.
Suudi Arabistan`da 2009 yılında dünyada Kur`an`ı en güzel okuyan yarışmacılar arasında ikinci olan Hafız Abdullah`ın, Silopi Çarşı Camiinde okuduğu Kur`an ziyafetinin ardından dinleyicilerle merhabalaştı. Dinleyicilerin kendisine bol bol dua etmesini isteyen Hafız Abdullah sonra camii avlusundaki kutsal emanetlere bakmaya gitti.
(Muhammed Müldür - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir