• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Cipin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kaza, geçtiğimiz hafta pazar günü Şehitkamil ilçesi Osmangazi Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinden meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A. A. yönetimindeki 34 BDR 422 plakalı cip yolda aniden durduktan sonra geri manevra yaptığı esnada bisikleti ile yaya geçidinden geçmeye çalışan Dalkılıç'a çarptı.

Cipin altında kalan Dalkılıç, ağır yaralandı. Dalkılıç’ı yaralı halde bırakan sürücü A. A, aracıyla kaza yerinden kaçtı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Dalkılıç, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 5 gündür tedavi gören Dalkılıç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Dalkılıç’ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Kazanın ardından aracıyla kaçan A. A. ise daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. A. A. emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan A. A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dalkılıç’ın Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Bestami Dalkılıç'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kaza anı ise bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde geri manevra yapan cipin bisikletiyle yaya geçidinden geçmeye çalışan Dalkılıç’a çarpması ve A. A’nın araçla kaza yerinden kaçması yer alıyor. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir