• DOLAR 32.586
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2421.655
  • ...
Batman İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman İl Koordinasyon Kurulunun 2013 yılı 2. dönem toplantısı saat 14.00`da Valilik Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Vali Yılmaz Arslan`ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Batman`daki kamu kurum müdürleri ve ilgili yetkililer katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Arslan, Batman`da yapılan ve devam eden kamu yatırımları hakkında açıklamalarda bulunurken, kamu kurumları arasındaki koordinasyonun daha hızlı sağlanması ve yazışmaların bizzat yöneticiler tarafından takip edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Arslan, 2013 yılı Nisan ayı döneminin tamamlandığını ve koordinasyon toplantılarının, kamu yatırımlarının genel durumu, gidişatı, varsa aksamalar ve sıkıntılar ile ilgili açıklamalar yaptı.

 

Yatırım planlaması yaparken hukuki ihtilaf çıkacak konuları yatırım programına almamak gerektiğinin altını çizen Arslan, bu hususta tüm yöneticilere uyarıda bulundu.

 

Arslan`ın başkanlığında yapılan toplantıda il ve ilçelerdeki sorunlar, buralara yapılan yatırımlar masaya yatırılarak konular üzerinde tartışıldı.

 

Toplantıda kamu kurum müdürleri, yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının 2013 yılı 2. dönem yatırımcı kuruluş dönem raporunu, yatırım projeleri izleme raporunu, yatırım projeleri çalışma ve iş programını ve genel değerlendirme raporunu Arslan`a sundu.

 

Toplantıda her kurum, kendi çalışmaları hakkında detaylı bilgi vererek yapılan veya yapılması beklenen yatırımları geniş kapsamlı olarak tek tek anlatarak bilgi verdir. Arslan, ildeki sorunları gündeme getirerek ilgili kurumlara çözüm önerisinde bulundu.

 

Arslan, son olarak kurumların yapmış oldukları çalışmalarda yaşanan sorunların ise en kısa zamanda giderilmesini istedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir