• DOLAR 32.558
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2427.801
  • ...
Cumhurbaşkanı Gül`ün Muş temasları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş`a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ü, Vali Ali Çınar, Milletvekilleri, Garnizon Komutanı Kur. Alb. Ali Özarslan, Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Jandarma Komutanı Alb. Mehmet Erhan Arıkan ve İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz karşıladı.


Valiliğe gelişinde yoğun kalabalık tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, aracından inerek halkı selamladı. Ardından Valiliğe geçen Cumhurbaşkanı Gül, burada yaptığı açıklamada, bir takvim çerçevesinde bütün illeri ziyaret ettiğini hatırlatarak, Muş`a da bugün gelmenin nasip olduğunu söyledi.


Muş`un Anadolu`nun kapısı olduğunu bildiren Cumhurbaşkanı Gül şunları söyledi: "Türkiye`de var olan kardeşliğin çok daha güçlendiğini, kardeşlik rüzgârının çok güçlü bir şekilde estiğini, barışın, huzurun adeta özlendiğini ve büyük bir arzunun çok açık biçimde sokaklara yansıdığını görüyoruz. Dolayısıyla bu ziyaretimizi çok önceden planladık, ama bunun böyle bir atmosferde gerçekleşiyor olması, bunun Muş ve Bingöl`e nasip olmasını da ayrıca büyük bir memnuniyetle karşılıyorum."


Cumhurbaşkanı Gül, Muş`a daha önce geldiğinde gördüğü manzaralardan farklı olarak, imar ve gelişmişlik bakımından şehrin ilerlediğini, halkın yüzünde de mutluluğu gördüğünü ifade etti.

Uzun yıllardan sonra Muş`u ziyaret eden ilk Cumhurbaşkanı olmanın da kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, "Çok daha iyi günlerin, çok daha aydınlık günlerin hepimizi beklediğini ve bu iyi günler için hepimizin, iyi niyetli sabırla ve elbirliği içerisinde çalışmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından Muş Valisi Ali Çınar, Cumhurbaşkanı Gül`e il ile ilgili olarak brifing verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir