• DOLAR 32.587
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2491.19
  • ...
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Gaziantep Valiliği'ni ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep’teki temaslarını sürdüren Erbaş, İlk olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Erbaş, daha sonra beraberindeki heyetle valiliğe geçti. Başkan Erbaş’ı valiliğe gelişinde Vali Davut Gül karşıladı.

 

Başkan Erbaş, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, Gaziantep’te yapacağı programlarla ilgili bilgi vererek müftülük hizmetlerini yerinde görmek ve bazı açılışlar yapmak için Gaziantep’te bulunduklarını söyledi.

Vali Gül’e müftülüğün yürüttüğü hizmetlere vermiş olduğu destek için teşekkür eden Erbaş, “Bir ilin mülki amirinin  bu hizmetlere desteği hizmetlerin katlanarak büyümesine vesile oluyor. İnşallah Diyanet İşleri Başkanlığı, müftülüğümüz ve Gaziantep Valiliğimiz arasındaki bu birlik, beraberlik ve işbirliğimiz devam eder, hayırlara vesile olur.” dedi.

Vali Davut Gül ise yaptığı açıklamada Erbaş’a ziyareti için teşekkür etti.

Ziyarette Erbaş’a, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, TDV Mütevelli Heyeti 2’inci Başkanı İhsan Açık ile Gaziantep İl Müftüsü Doktor Hüseyin Hazırlar eşlik etti. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir