• DOLAR 32.35
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2310.274
  • ...
Okul öncesi kitap ve oyuncak desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Hürriyet Anaokulu'nda gerçekleşen okul öncesi eğitimini yaygınlaştırma projesi kapsamında kenar mahallelerdeki ana okullarına ve köy okullarına kitap ve oyuncak dağıtım törenine Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, kenar semtlerde bulunan anaokulları idareci ve öğretmenler katıldı.

 

Doğan Egmont Yayıncılık Grubu'nun katkılarıyla sağlanan kitap ve oyuncakların okul idarecilerine teslim töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa "Eğitimde başarının artırılmasında okul öncesi eğitim kurumlarımızın önemli bir katkısı var. İlimiz genelinde okul öncesi eğitim veren eğitim kurumlarımızda öğrenci sayımızın arttırılması eğitimdeki başarıyı da etkileyecek. Son yıllarda ilimiz genelinde okul öncesi okul sayımızda önemli bir artış sağlandı. Bu okullarımızda öğrenci sayımızı arttırmak için okul idarecilerimizden daha fazla çalışma bekliyoruz. Bu gün bu kitap ve oyuncakların temin edilmesinde emeği geçen herkese ve Doğan Egmont Yayıncılık gurubuna teşekkür ediyorum" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa yaptığı konuşmanın ardından törene katılan Anaokulları idarecilerine kitap ve oyuncakları teslim etti. (Cevher Ekinci - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir