• DOLAR 32.578
  • EURO 35.037
  • ALTIN 2426.092
  • ...
Amed`i İnletmek İçin Meydanlara-VİDEO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır Newroz alanında Pazar günü yapılacak olan "Özgürlük ve Kurtuluş Rehberi Hz. Muhammed (s.a.v)" adlı kutlu doğum etkinliğine STK`ların davet ve destek çağrıları durmadan gelmeye devam ediyor.

 

Dernek binasında yapılan açıklamayı okuyan Köy-Der Başkanı Ömer Tekdağ, "Diyarbakır`da yapılacak büyük etkinliğe tüm Müslümanları davet ettiklerini" belirtti.

 

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye olarak yaklaşık 55 yerde etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Tekdağ, " Hz. Muhammed`i (sav) tanımak için, onun mesajıyla Asr-ı saadete özlemimizi gidermek için yaptığımız hayırlı faaliyetlerdir. Bu etkinliklerle,Özgürlük ve Kurtuluş Rehberi olarak insanlığın Hz.Muhammed`e (sav) olan özlemine şahit olduk" ifadelerini kullandı.

 

Halkın kalbine peygamber sevgisini yerleştirmek istediklerini vurgulayan Tekdal, "21 Nisan Pazar günü bu sevginin, bağlılığın finalini Diyarbakır Newroz Parkı Miting alanında tüm kardeşlerimizle paylaşmak için tüm köylerimizi, beldelerimizi Diyarbakır`a davet ediyoruz" dedi. (M.Sait Adiyaman/Fesih Duymuş - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir