• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
Konya'daki katliamla ilgili 2 kişi daha tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meram'ın Hasanköy Mahallesi'nde yaşayan Dedeoğulları ailesine 30 Temmuz günü yapılan ve 7 kişinin öldürüldüğü saldırıda 2 kişi daha tutuklandı. 

Konya 5. Sulh Ceza Hakimliği’nde görülen davada Ali Keleş ve Lütfi Keleş, Dedeoğulları ailesini katleden Mehmet Altun ile Dedeoğulları arasında 10 yıl öncesine dayanan bir husumet olduğunu belirtti.

Üzerlerine atılı suçu kabul etmeyen Lütfi ve Ali Keleş'in savunmalarının ardından kararını açıklayan mahkeme, katliamın gerçekleştiği gün, cezaevinde bulunmalarına rağmen şüphelilerin dosyadaki diğer şüphelileri önceden yönlendirmiş olma ihtimallerini göz önünde bulundurdu.

Mahkeme, tüm dosya kapsamı bir arada değerlendirildiğinde "şüphelilerin üzerine atılı suçu işlediğine kuvvetli suç şüphelisinin varlığını gösteren somut delillerin bulunduğunu" belirtti. Şüphelilerin kaçma ya da delilleri karartma şüphesi olduğuna da dikkat çeken mahkeme heyeti, Ali Keleş ve Lütfi Keleş’in “canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” suçundan tutuklanmalarına karar verdi.

Böylece bu davada tutuklu yargılanan kişi sayısı 13 oldu

Bu haberler de ilginizi çekebilir