• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Haydi Amed, Newroz Alanına- VİDEO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır Newroz alanında Pazar günü yapılacak olan "Özgürlük ve Kurtuluş Rehberi Hz. Muhammed (s.a.v)" adlı kutlu doğum etkinliğine STK`ların davet ve destek çağrıları tüm hızıyla gelmeye devam ediyor.

 Basın açıklamasını Yusufi Der adına yapan Ali Durgunsu, 21 Nisan Pazar günü Diyarbakır Newroz Parkı Miting alanında gerçekleşecek büyük kutlu doğum etkinliğine tüm peygamber sevdalısı halkı davet ettiklerini vurguladı.

 Hz. Muhammed`in (sav) verdiği evrensel mesajın kıyamete kadar devam edeceğini ifade eden Durgunsu, " yaklaşık iki aydır başlattığımız hazırlık çalışmaları son dilimine varmış bulunmakta. Peygamber sevdalısı halkımızla özgürlük ve kurtuluş önderimizi anlamak ve anlatmak için 21 Nisan` ı hasretle beklemekteyiz" ifadelerini kullandı.

 Durgunsu, " 21 Nisan Pazar günü yeni ve daha geniş bir mekan olan Newroz parkı miting alanına tüm peygamber sevdalısı halkımızı, özgürlük ve kurtuluş arayıcısı tüm insanları bu vesileyle yapılacak etkinliğe davet ediyoruz" dedi. (M.Sait Adiyaman, Fesih Duymuş - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir