• DOLAR 32.59
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2494.421
  • ...
Bingöl`de caddelere bir günlük park yasağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl de Cumhurbaşkanı Gül`ün ziyareti nedeniyle Genç, Hastane, Kültür ve Eğitim Caddesi`ne Cuma günü geçici araç park yasağı getirildi.

 

Bingöl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan duyuruda, güvenlik önlemleri çerçevesinde Cuma günü saat 06.00`dan itibaren Genç Caddesi`nin Hacı Hıdır Camii ile Tugay Kavşağı arası, Hastane Caddesi`nin Özel İdare - PTT Kavşağı arası, Kültür Caddesi`nin Polisevi Kavşağı ile Özel İdare Kavşağı arası ve Eğitim Caddesi üzerinde belirlenen tarihte geçici olarak araç park yasağı uygulanacağı ve araç parkına müsaade edilmeyeceği belirtildi.

 

Açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın İlimizi ziyaret edeceği gün, Hastane Caddesi üzerinde bulunan, İmam Hatip Lisesi, 60. Yıl Anadolu Meslek Lisesi, Serkan Akyazı İlköğretim Okulu bahçeleri, Kültür Caddesi üzerinde bulunan Anadolu Güzel Sanatlar ve Kız Teknik Lisesi, İMKB Bingöl Anadolu Lisesi, Bingöl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Yunus Emre Anadolu Lisesi bahçelerine, yine Kültür Caddesi üzerinde bulunan Karayolları 84. Şube Şefliği ile Orman Bölge Müdürlüğü bahçelerine, ayrıca Belediye Başkanlığı binası arka kesiminde kalan Kentsel Dönüşüm alanlarını, vatandaşlarımız araç park alanı olarak kullanabilecektir." denildi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir