• DOLAR 32.562
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2429.191
  • ...
FOX TV yine tilkilik peşinde: 6-8 Ekimin yıl dönünde Demirtaş güzellemesi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısının ardından HDP/PKK yandaşlarının 2014'te Kobani bahanesiyle gerçekleştirdiği, Yasin Börü ve arkadaşlarının şehid edildiği olayların üzerinden tam 7 yıl geçti.

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın hedef göstermesi üzerine HDP/PKK yandaşları sokaklara dökülmüştü.  Olaylarda uzun namlulu silah, molotofkokteyli, havai fişek, taş ve sopalarla kamu binalarına ve araçlarına, vatandaşların evlerine, iş yerlerine ve araçlarına zarar verildi.

FOX TV’DEN DEMİRTAŞ GÜZELLEMESİ

FOX TV’de İsmail Küçükkaya, bugün tam 6-8 Ekim olaylarının üzerinden 7 yıl geçmişken Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ı konuk aldı. İsmail Küçükkaya ve Başak Demirtaş'ın, olayların azmettiricisi olarak yargılan Selahattin Demirtaş’ı aklaması ve hiçbir suçu yokmuş gibi konuşması tepki çekti.

6-8 EKİM OLAYLARINDA YASİN BÖRÜ ŞEHİT EDİLDİ

Yasin Börü, 7 yıl önce Diyarbakır'da ihtiyaç sahiplerine et dağıtırken Selahattin Demirtaş ve HDP MYK’sının çağrısıyla sokaklarda mütedeyyin insanlara saldıran PKK yandaşları tarafından vahşice katledildi.  Olaylarda, ​Yasin Börü ve üç arkadaşının yanı sıra 35 kişi hayatını kaybetti, 435'i sivil, 326'sı güvenlik görevlisi 761 kişi yaralandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir