• DOLAR 32.531
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2486.097
  • ...
SON DAKİKA
Heykelsiz hizmet olmaz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'nin gündemine sık sık heykel projeleriyle gelen CHP'li belediyeler, bu icraatlarına bir yenisini daha ekledi.
Hizmeti heykel yapmaktan sanan CHP belediyeleri  dur durak bilmiyor neredeyse her gün ülkenin her bir yerine heykel dikiyor.
Sadece ülkeye değil artık dünyanın her yerine heykel dikmek isteyen CHP bu defa Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu'nun lansmanını gerçekleştirdi.

Çeşitli ülkelerde heykel traş yapanlar katılacak
Sempozyumda Rusya, Gürcistan, Özbekistan ve Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelerden katılım sağlayan sanatçılar, Maltepeliler için mermerleri yontarak sanat eserlerini icra edecek.

Halka hizmet olduğunu düşündükleri için halkın da katılmasını bekliyorlar
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe’de bir heykel sempozyumunu, Özbekistan Sanatçılar Birliği, ve Sanatçılar Birliği Başkanı İbrahim Bey'le birlikte hayata geçiriyoruz.
Buradaki heykellerimizin yapım aşamasında Maltepe’deki öğrencilerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız da katılacaklar. İşlem bittikten sonra da her mahallemize bir heykel koyarak onları mahallelerimize teslim edeceğiz. Güzel bir çalışma oldu, inşallah sonucu da hep birlikte tamamlamış olacağız.” dedi.

"7 mahalleye 7 heykel"

Maltepe Belediyesi'nin Twitter hesabından da duyurulan sempozyuma ilişkin açıklamada, "7 mahalleye 7 heykel! Uluslararası Maltepe Taş Heykel Sempozyumu’na katılan sanatçıların eserlerini Maltepe’nin 7 mahallesinde dostluk, barış ve kültür kardeşliği adına sergileyeceğiz." ifadeleri yer aldı.

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir