• DOLAR 32.57
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Malatya'da bir kişi tutuklandı aranan 47 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Battalgazi ilçesi Akpınar Mahallesi Cezmi Karatay Caddesi'nde çıkan kavgada bir şahsın hayatını kaybetmesi ile ilgili firari şüpheli şahsın gizlendiği yerde olayda kullandığı bıçak ile yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, şüpheli şahsın, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini kabul ettiği ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı ifade edildi.

Öte yandan il genelinde yapılan çalışmalarda, haklarında yakalama emri bulunan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 47 kişinin yakalanarak adli mercilere teslim edildiği kaydedildi.

Öte yandan Dabakhane Mahallesinde müşteki şahsın, bir iş yerine telefonu bıraktığını daha sonrasında telefonunu göremediğini beyan etmesi üzerine 8 saatlik kamera kayıtları incelendiği ve şahsın yakalanarak gerekli tahkikata başlandığı kaydedildi.

Ayrıca Akpınar Mahallesi'nde bir araç içerisindeki şahsa ait 1 adet ruhsatsız silah ve 5 adet fişeğin ele geçirildiği ve gerekli işlemler yapılmak üzere tahkikata başlandığı ifade edildi.

Öte yandan yapılan 2 ayrı çalışmada, 28 bin 200 dal içi doldurulmuş makaron, 27 bin 495 deste sigara sarma kâğıdı, 72 bin 200 dal boş makaron ele geçirildiği ve konu ile ilgili 3 şahsa yönelik gerekli yasal tahkikata başlandığı kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir