• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
Panama'da skandal
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Panama polis teşkilatına mensup memurların, siyonist rejim unsurları tarafından yürütülen bir eğitim kursunda Filistinlilerin kullandığı kıyafetleri giyinmiş kişileri gösteren hedeflere nişan alma görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

Büyük tepki çeken görüntülerin ardından Panama Ulusal Polis Teşkilatı, gönderiyi resmi Twitter hesabından kaldırdı ve kısa süre sonra da özür mesajı paylaştı.

IRKÇI BİR EYLEM

Skandal olaya sosyal medyada tepki yağarken Panama Filistin ile Dayanışma Komitesi de korkunç hadiseyi kınadığı bir mesaj paylaştı.

Mesajda işgal unsurlarından alınan eğitimin, “başörtüsü veya benzeri şeyler takan herkesin terörist olarak sınıflandırıldığı bir ırkçılığı içerdiği” belirtildi.

Panama’daki Filistin Bilgi Bürosu da “Bu, Panama’nın hoşgörü göstermemesi gereken bir ayrımcılık ve ırkçılık eylemidir” sözleriyle uygulamaya tepki gösterdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı da tepkisini “Panama polisi, Filistinli bir kadının fotoğrafını terörizmin sembolü gibi göstererek ne elde etmek istiyor?” ifadeleriyle dile getirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir