• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığından HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Heyeti, HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer ile il yönetimi karşıladı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ülkedeki toplumsal meseleler ile Malatya’nın yerel sorunları konuşuldu.

İl Başkanı Yıldırım, "Yeniden Refah Partisi olarak siyasete başladığımız günden beri siyasi partilerimizi ve sivil toplum örgütlerimizi mümkün olduğu kadar ziyaret edip Malatya'mızın sıkıntılarını ve yanlış gördüğümüz şeyleri onlarla paylaşıyoruz. Tabi bizim siyaset anlayışımız parti gözetmeksizin doğruyu kim yaparsa kendilerine teşekkür edip tebrik ederiz. Eksiklerini gördüğümüzde ise bunların giderilmesi noktasında düşüncelerimizi iletiriz. Bugün yine Malatya’mızı konuşmak için HÜDA PAR Malatya İl Başkanımız Mehmet İlker Dönmezer’i ve yönetimini ziyarete geldik. İnşallah bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Başkanıma çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

"Hedeflerimiz toplumun ıslahı için çalışmaktır"

Yapılan ziyaretten ötürü Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım ve beraberindeki heyete teşekkür eden Dönmezer, "Birbirimizle ne kadar temas halinde olursak, toplumsal sorunlar noktasında insanı ve İslami çözümler üretmede o kadar faydalı olacağımıza inanıyoruz. Ortak değerlerimiz çok fazla. Bu ortak değerlere sahip çıkmak ve ortak değerlerimizin yüzdeliğini daha da artırıp hem Rabbimize hem de topluma karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için bu tür ziyaretleri çok kıymetli buluyoruz. Bundan dolayı başkanıma hassaten teşekkür diyorum. Rabbim çalışmalarınıza bereket katsın." diye kaydetti.

Ziyaret, karşılıklı iyi temennilerle sona erdi. (İLKHA) 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir