• DOLAR 32.379
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Marmara Üniversitesinde `Siyer Sınavı` standı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Her yıl yoğun bir katılımla gerçekleşen Türkiye geneli düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı` için Türkiye`nin birçok bölgesinde açılan stantlarda kayıtlar kabul ediliyor. Sınavı kazanan 50 kişi Umre, 80 kişi de yurtiçi gezi ile ödüllendirilecek.
 
Sınav tarihinin belli olması ile beraber Türkiye`nin her yerinde yoğun bir çalışmaya başlayan Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllüleri, Marmara Üniversitesinde sınava girmek isteyenler için kayıt standı açtı. Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllüsü öğrencilerin Marmara Üniversitesi Üsküdar Kampüsü`nda açtığı stant yoğun ilgi görüyor.
 
Stant görevlileri, "Marmara Üniversitesi öğrencilerine kolaylık olsun diye burada standımızı açtık. Pazartesi ve Salı günü olmak üzere iki gün süren standa yoğun katılım oldu. Stant açma konusunda bize yardımcı olan Üniversite yönetimine ve bize teveccüh gösteren tüm öğrenci kardeşlerimizden Allah razı olsun diyor, sınava girecek kardeşlere de başarılar diliyoruz" dediler.                         (Selman Talayhan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir