• DOLAR 32.571
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2429.47
  • ...
İzmir'in umuda açılan kapısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Kısa bir süre önce İzmir'de kurulan Umut Kapısı Derneği, hayırlı faaliyetlerine devam ediyor. Dernek yönetimi bir basın açıklaması düzenleyerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hayırseverlerin yaptığı bağışları eksiksiz bir şekilde mağdur ailelere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirten İzmir Umut Kapısı Derneği Başkanı Hacı Şani, "Mart ayı itibariyle ihtiyaç sahibi aileleri tespit etmeye başladık. Tespit çalışmalarımıza başladığımız tarihten bu yana elimizde kabarık bir muhtaç aile listesi oluştu. Ne yazık ki, şimdilik tespit ettiğimiz tüm muhtaç ailelere yardım yapacak imkanımız yoktur. Ancak mart ayında 5 muhtaç aileye yardımlarımızı ulaştırmışken; Nisan ayı içerisinde İzmir Umut Kapısı yardım derneği olarak 5'i Suriyeli aile olmak üzere toplam 40 muhtaç aileye yardımlarımızı ulaştırdık. Gıda paketimizin içeriği 11 çeşit üründen oluşup mali değeri 50 TL'dir. Ayrıca bu ay içerisinde 1000 TL'lik et yardımında da bulunduk."

Bundan sonraki süreçte de yardım faaliyetlerini katlayarak sürdürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Hacı Şani; "İzmir ve çevresinde çok sayıda mağdur ve muhtaç aile var. Bu ailelere yardım götürülebilmesi için hayırsever ve iyiliksever halkımızın İzmir Umut Kapısı'yla diyaloga geçmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir