• DOLAR 32.578
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2487.854
  • ...
Bingöl Üniversitesinde Abdullah Gül hareketliliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Bingöl`e 19 Nisan`da  gelecek. Cumhurbaşkanı Gül`ün Bingöl`e gelecek olması kentte görülmemiş bir hareketlilik başlattı. Özellikle kent merkezinde ve üniversite kampüsünde yapılan hazırlıklar keşke her yıl Cumhurbaşkanı gelse, yorumlarına neden oldu.
 
Üniversitede görülmemiş hazırlık
Cumhurbaşkanı Gül`ün gelecek olması Bingöl Üniversitesi kampusunda kendini hissettirmeye başladı. Kampüs içerisinde yoğun bir çalışma içerisine giren üniversite yönetimi, kampüs içinde ağaçlandırma, çiçek dikimi, fakülte içerisinde boya badana çalışması, fakülteler etrafında çevre düzenlemesi yaptı. Yapılan bu çalışmaları ironi bir dille eleştiren öğrenciler "keşke her yıl Cumhurbaşkanı üniversiteye gelse" dediler.
Ayrıca kampüs etrafındaki duvarı jiletli tellerle çevirmesiyle eleştirilen üniversite yönetiminin bu telleri kaldırmasının Cumhurbaşkanı Gül`ün gelişine denk gelmesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Eleştirilerden belediye de nasibini aldı
Bugüne kadar kentin sorunlarını çözme konusunda sınıfta kalan Bingöl Belediyesi ise şehir merkezinde yoğun bir çalışma başlattı. Normal şartlarda kentte pek bir çalışma yapmayan belediyenin Cumhurbaşkanı Gül`ün gelecek olmasından dolayı şehir merkezinde yaptığı çalışmalar tepkilere neden oldu.
(Emrullah Araz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir